Miben segíthetünk?

További helyszíneket érint az optikai hálózatfejlesztés

További helyszíneket érint az optikai hálózatfejlesztés
2022. március 2.

További helyszíneket érint az optikai hálózatfejlesztés

A múlt héten közzétett helyszíneken kívül további utcákban kezd hamarosan dolgozni a  Magyar Telekom Nyrt. optikai hálózatfejlesztés céljából. Az érintett területek a következők:

  • Akácfa utca - Szabadság utca sarok között
  • Akácfa utca 35. - Szent Erzsébet köz 2 között
  • Szabadság utca - Csokonai utca sarok
  • Kisfaludy utca - Szent Erzsébet utca sarok és kereszteződés
  • Szent Erzsébet utca 144-136. között
  • Nyár utca - Dugonics utca sarok – VIP Lovarda bekötőút mentén
  • Lőcsei utca 10/A - 4/A között

Munkavégzés tervezett kezdete: 2022.03.16., szerda. A felsorolt utcák egyes szakaszain alépítményes nyomvonal épül, amelyek építése földkitermeléssel, illetve a térkőburkolatok bontásával, helyreállításával jár. A munkálatokkal kapcsolatos esetleges zaj miatt a szolgáltató kéri az ott élők türelmét, megértését.

Bővebb információval kapcsolatban, illetve kérdés esetén az alábbi telefonszámokon érdeklődhetnek: 06-20-800-6777, 06-30-627-0034

Múl héten osztottuk meg a hírt, hogy folytatódik a hálózatfejlesztés Pilisvörösváron. A Telekom munkatársai márciusban a Szent István utcában, az Erkel Ferenc utcában és annak környékén, az Iparterületen és a mellette lévő lakórészen, valamint a Budai úton is dolgoznak majd. Ezeken a helyszíneken az optikai kábelek nagyrészt ezúttal is az ELMÜ oszlopaira kerülnek fel. A tervezett munkálatok között szerepel az alépítmények elhelyezése is több területen: a  Fischteich, Szent László és a Liszt Ferenc utca egy részén.

 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []