Miben segíthetünk?

Megnyitja „kapuit” hétfőn a szakrendelő alagsora

Megnyitja „kapuit” hétfőn a szakrendelő alagsora
2022. március 4.

Megnyílik a páciensek előtt a szakrendelő alagsora hétfőn, ennek fényében Dr. Pálfy Adrienn felnőtt háziorvos jövő héttől már az újonnan kialakított helyiségben fogadhatja betegeit.

A rendelő lifttel és lépcsőn is megközelíthető, ha előbbit választják, akkor a gyerekrendelő mellett a folyosón balra kell fordulni, ha utóbbit, akkor a főbejárattal szemben tudnak lemenni, ezt követően pedig jobbra fordulni. A könnyű eligazodást iránymutató táblák is segítik majd. 

Az új rendelő új telefonszámon érhető el hétfőtől, amelyek a következők:

  • 06 26/364-474
  • 06 30/447-72-70

Ahogy arról beszámoltunk, a szakrendelő alagsora több mint 54 millió forintos támogatásból újulhatott meg,  Fetter Ádám tavaly év elején fordult írásos kérelemmel ennek érdekében az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkárához.

A munkálatok összesen 200 négyzetméteres területen zajlottak, több új helyiséget alakítottak ki, illetve át, például nővérszobát, várót, vizesblokkokat, a szakrendelő személyzetének öltözőket, ebédlőt minikonyhával. Emellett számos egyéb korszerűsítési feladatot is elvégeztek, és kültéri lépcső is épült.

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []