Miben segíthetünk?

Jól halad a gyalogátkelő építése Szabadságligeten

Jól halad a gyalogátkelő építése Szabadságligeten
2022. október 13.

Jól haladnak a munkálatok Szabadságligeten, a Kisfaludy és s Tavasz utca találkozásánál, így hamarosan gyalogátkelő teszi biztonságosabbá a közlekedést ezen a területen. A zebrára felvezető járdaszakaszokat már kialakította a kivitelező, és a helyszínt megvilágító lámpaoszlopok is a helyükre kerültek.

Hamarosan megkezdődik a zebra ás az egyéb útjelek, majd a kialakított járdaszakaszok felfestése. A fenti zebra kialakításával egy nagyon régi problémát orvosol a városvezetés ezen a részen, a körzet képviselőihez - Lehrer Anitához és Lovász Ernőhöz - rengeteg lakossági megkeresés érkezett ezzel kapcsolatban az elmúlt két évben. A képviselők az ügy mellé állva szerettek volna javítani a helyzeten, hiszen nagyon sok gyerek és idős ember közlekedik a forgalmas csomóponton keresztül a környéken található intézmények és üzletek miatt.

A három méter széles gyalogátkelő és a hozzá kapcsolódó közvilágításbővítés, valamint az akadálymentes felvezető járda révén remélhetőleg minden arra haladó számára biztonságosabbá válik az átkelés a forgalmas Kisfaludy utcán.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []