Miben segíthetünk?

Látványos fázisához ér a Széchenyi utcai tagóvoda szigetelése

Látványos fázisához ér a Széchenyi utcai tagóvoda szigetelése
2022. október 20.

Elkészültek a Széchenyi utcai tagóvoda déli és nyugati falai, a szigetelőanyag már múlt héten felkerült, sőt, a homlokzat színezését is elvégezték a szakemberek ezeken a területeken. Az épület északi, vagyis a Fő utca felöli oldalára is felhelyezték már a szigetelőanyagot, ez a munkafázis most az épület bejárat felüli részén folytatódik.

Az energetikai felújítás mindemellett látványos fázisához érkezik, a korábban natúr színű, komorabb hangulatú falak a nyílászárók körül élénk, vidám színeket kapnak, bízva abban, hogy a gyerekek így még nagyobb örömmel járnak majd az intézménybe.

Ahogy arról beszámoltunk, a Képviselő-testület szeptember végén szavazta meg az épület homlokzati- és födémszigetelését, a munkálatok október elején el is kezdőtek. A Széchenyi utcai tagóvoda esetében volt a legsürgetőbb elvégezni egy ilyen jellegű beruházást, miután egy korábban elrendelt energetikai felülvizsgálat a legnagyobb hiányosságokat ennél az intézménynél tárta fel. Mindez pedig különösen fontos tényező a Pilisvörösvárnak is jelentős terheket jelentő energiaválságban.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []