Miben segíthetünk?

Ponty utcában kezdődik a járdaépítés

Ponty utcában kezdődik a járdaépítés
2022. október 28.

Új járdát épít az Önkormányzat a Ponty utcában a Mátyás király utca és a Vasúti átkelőhelynél lévő kereszteződés között a páros oldalon.

Az építést november első hetében kezdi meg a kivitelezéssel megbízott vállalkozó. Az új járdát térkő burkolattal 1.5 m szélességben, a meglévő süllyesztett szegély mellé kiemelt szegéllyel alakítják ki.

A leendő gyalogút nyomvonalán néhány helyen terepmozgatásra is szükség lesz, ezért kérjük, hogy aki az út menti közterületre egynyári növényeket vagy kisebb cserjéket telepített, az a kivitelezés előtt szíveskedjen az átültetésükről gondoskodni.

A munkálatok során forgalmi korlátozásokra, útszűkületre, szakaszos útlezárásokra számíthatnak a közlekedők, így lehetőség szerint kérjük kerüljék a területet. A kivitelezésről, az aktuális korlátozásokról a város kommunikációs felületein (pilisvorosvar.hu, facebook.com/pilisvorosvar) adunk majd folyamatosan hírt, kérjük kövessék ezeket!

A beruházás megvalósítását a városvezetés a gyalogos közlekedés biztonságosabbá tétele érdekében határozta el. A járda építésének költségét saját forrásból finanszírozza a város.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []