Miben segíthetünk?

Elkészült a felfestés a szabadságligeti zebra helyszínén

Elkészült a felfestés a szabadságligeti zebra helyszínén
2022. november 2.

Elkészült a felfestés a szabadságligeti beruházás helyszínén, a Kisfaludy és a Tavasz utca találkozásánál. A délután folyamán a táblákat is kihelyezi a kivitelező. A műszaki átadást pénteken tartják.

A munkálatok szeptember közepén kezdődtek, október derekára már a zebrára felvezető járdaszakaszokat is kialakította a kivitelező, illetve a helyszínt megvilágító lámpaoszlopok is a helyükre kerültek.

A  zebra kialakításával egy nagyon régi problémát orvosol a városvezetés ezen a részen, a körzet képviselőihez - Lehrer Anitához és Lovász Ernőhöz - rengeteg lakossági megkeresés érkezett ezzel kapcsolatban az elmúlt két évben. A képviselők az ügy mellé állva szerettek volna javítani a helyzeten, hiszen nagyon sok gyerek és idős ember közlekedik a forgalmas csomóponton keresztül a környéken található intézmények és üzletek miatt.

A három méter széles gyalogátkelő és a hozzá kapcsolódó közvilágításbővítés, valamint az akadálymentes felvezető járda révén remélhetőleg minden arra haladó számára biztonságosabbá válik az átkelés a forgalmas Kisfaludy utcán.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []