Miben segíthetünk?

Új járdát épít az Önkormányzat a Klapka utca vasúti átjárótól a Nagy-tó sarkáig

Új járdát épít az Önkormányzat a Klapka utca vasúti átjárótól a Nagy-tó sarkáig
2022. november 10.

Új járdát épít az Önkormányzat a Klapka utca vasúti átjárótól a Nagy-tó sarkáig. A Mátyás király utcai járda folytatásaként a munka már a Ponty utcában zajlik, a beruházás folyamatosan halad. Az új járdát térkő burkolattal, 1.5 méter szélességben, a telekhatár és az úttest közötti részen építi a kivitelező.

A leendő gyalogút nyomvonalán, néhány helyen terepmozgatásra is szükség lesz, ezért kérjük, hogy aki az út menti közterületre egynyári növényeket vagy kisebb cserjéket telepített, az szíveskedjen az átültetésükről mielőbb gondoskodni.

A munkálatok alatt forgalomkorlátozásokra, útszűkületre számíthatnak a közlekedők, így lehetőség szerint kerüljék el a területet. A kivitelezésről, az aktuális korlátozásokról a város kommunikációs csatornáin (pilisvorosvar.hu, facebook.com/pilisvorosvar) folyamatosan hírt adunk, kérjük, kövessék figyelemmel ezeket a felületeket.

A városvezetés azért döntött a beruházás megvalósítása mellett, hogy biztonságosabbá váljon a gyalogosközlekedés. A járdaépítés költségét saját forrásból finanszírozza a város.

A beruházással kapcsolatos elérhetőségek:

Kivitelező: NADI Építő és Szolgáltató Kft.
nadiepitokft@gmail.com
tel.: 06-20-299-7478

Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály
info@pilisvorosvar.hu –
tel.: 06-70-658-4188

A beruházásért felelős önkormányzatiképviselő:
Varga Péter /06-30-335-2285

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []