Miben segíthetünk?

Januárban is folytatódnak a járdaépítések

Januárban is folytatódnak a járdaépítések
2023. január 6.

Az ünnepek alatti leállást követően január első hetében a Báthory és a Széchenyi utcákban folytatódott a járdaépítési beruházás Pilisvörösváron. Mindkét helyszínen még december közepén kezdődtek a munkálatok. A Széchenyi utcában 180 méteren újul meg a gyalogút a Báthory utcában pedig mintegy 400 méteres szakaszon készül majd térköves járda. A rövidebb utca befejezése már a jövő héten várható, a Báthory utcában pedig előreláthatólag még két hétig folyik a munka.

A Képviselő-testület augusztusi döntése értelmében városunk tíz belterületi utcájában épülhet járda. Eddig a Táncsics, Mátyás király, Ponty, Amúr, Harcsa utcákban és az Iskola közben készült el a gyalogút. A jelenleg épülő Széchenyi és Bátory utcai szakaszokat követően pedig a Szent Erzsébet és a Petőfi Sándor utcákban folytatódik a munka. Az teljes beruházás 2023. március végére fejeződik be.

A projekt megvalósítását a városvezetés a gyalogos közlekedés biztonságosabbá tétele érdekében határozta el. A járdák építésének költségét saját forrásból finanszírozza a város.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []