Miben segíthetünk?

Elkészült az új elszívórendszer a pilisvörösvári főzőkonyhán - képekkel

Elkészült az új elszívórendszer a pilisvörösvári főzőkonyhán - képekkel
2023. február 1.

Elkészült az új elszívórendszer a pilisvörösvári főzőkonyhán. A korszerű berendezés a korábbitól eltérően kellő kapacitással rendelkezik és a tartalmaz zsírfogó, szagtalanító elemeket, ami azért is különösen fontos, hiszen a helyen, ahol használják, ipari mennyiségben készülnek ételek. Modern UV technológiája pedig gazdaságos és környezetbarát módon tisztítja, fertőtleníti a levegőt. A szerkezetet hamarosan üzembe helyezik.

A beruházásról tavaly decemberben döntött a Képviselő-testület. A városvezetés szerint azért vált szükségessé az átalakítás, mert a konyha légtechnikai rendszere gyakorlatilag nem volt képes ellátni a feladatát, emiatt pedig tömény ételszag terjengett az épületegyüttesben, beleértve az iskola és a kollégium területét is. Vagyis ez a helyzet mind a dolgozóknak, mind pedig a diákoknak kellemetlenséggel járt.

A beruházás valamivel több, mint 12,5 millió forintért valósul meg. A szakemberek elvégezték a légtechnikai rendszer kialakítását, majd a tetőkivezetést megvalósításán dolgoztak. Az utolsó lépések közt szerepelt a gépekhez tartozó rozsdamentes mennyezeti elszívóernyők felhelyezése.

A beruházásról itt olvashat bővebben.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []