Miben segíthetünk?

Egy lépéssel közelebb Pilisvörösvár közvilágításának korszerűsítése felé

Egy lépéssel közelebb Pilisvörösvár közvilágításának korszerűsítése felé
2023. február 21.

Kiválasztotta a Képviselő-testület a kivitelezőt, aki elvégzi majd a közvilágítás teljeskörű korszerűsítését Pilisvörösváron. A közbeszerzés öt gazdasági szereplő meghívásával indult, a nagyívű fejlesztés megvalósításáért végül a legkedvezőbb ajánlatot adó GREP Green Public Lighting Zrt.  felel majd – 144 hónapos futamidejű konstrukcióval, havi nettó 2 millió 66 ezer 186 forint plusz áfáért.

Következő lépésként az Önkormányzat megköti a komplex közvilágítási szerződést a céggel, illetve megkéri a fejlesztés elindításához szükséges kormányzati hozzájárulást.

A beruházáshoz a szerződés időtartama alatt az adott évi költségvetési rendelet biztosítja a fedezetet.

A Képviselő-testület tavaly májusban döntött arról, hogy korszerűsíti a város közvilágítási hálózatát. A küszöbön álló fejlesztés lényege, hogy a meglévő nátrium és kompakt fénycsöves közvilágítási lámpákat LED-es fényforrásra cserélik fényáram szabályozással. A beruházással jelentős fogyasztási és pénzügyi megtakarítás várható, ami különösen nagy jelentőséggel bír a megemelkedett energiaárak mellett. A fejlesztés révén ráadásul a fényszennyezés is csökken majd Pilisvörösváron.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []