Miben segíthetünk?

Elrajtol az útépítési beruházás az első három helyszínen

Elrajtol az útépítési beruházás az első három helyszínen
2023. február 23.

Megkezdődik a nagyszabású, saját forrásból finanszírozott útépítés beruházás Pilisvörösváron. Előreláthatólag jövő héten – az időjárás függvényében -  indulnak a munkálatok, az első helyszín az Útőrház utca. Mindeközben a Gólya és a Seregély utcában is kezdetét veszi az előkészítési fázis, a kitűzések és a tereprendezés.

A pontos dátumokról, fontos tudnivalókról értesíteni fogjuk az érintett lakosságot.

Mint ismert, Fetter Ádám polgármester és Strack Bernadett alpolgármester novemberben jelentették be a nagyívű, minden városrészt érintő fejlesztést. A fenti utcákon túl a  Csendbiztos utca lakóövezeti részében, a Mindszenthy József utcában, az Ohmüllner Márton utcában, a Béke utca fennmaradó részén, a Freiäcker utca és a Réthy utca Béke utcáig terjedő szakaszán újuljanak meg aszfaltozatlan, illetve rossz minőségű utak. Két külterületi utca is szilárd útburkolatot a kap, a már említett Útőrház utca mellett a Barackos utcába érkeznek munkagépek.

A közbeszerzés decemberben zárult. A kivitelezést a legkedvezőbb ajánlatot adó  STRABAG Általános Építő Kft.  végzi bruttó 327 millió 915 ezer 609 forintért, amelyben szerepelt 60 hónap garanciavállalás is.

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []