Miben segíthetünk?

Elrajtol az útépítés a Béke utcában is!

Elrajtol az útépítés a Béke utcában is!
2023. március 9.

Újabb helyszínen, a Béke utcában is megkezdődik az útépítési beruházás. A kivitelező a tervek szerint pénteken érkezik a helyszínre. Az érintett utca még aszfaltozatlan része kap szilárd útburkolatot összesen 270 méter hosszan. Az első munkafázis a kitűzést követően az úttükör kialakítása.

A munkálatok ideje alatt – időjárás függvényében, előreláthatólag két-három hétig – időszakosan forgalomkorlátozásokra, útszűkületre számíthatnak a lakók, időszakosan akadályozottá válhat a ki- és behajtás mind az ingatlanok, mind pedig az érintett utcaszakasz esetében. A kivitelező a helyszínen tájékoztatja a lakókat az esetleges őket érintő intézkedésekről, várható munkafolyamatokról, és a város felületein is beszámoltunk a fontos tudnivalókról.

A csaknem 328 millió forintos, saját finanszírozású, minden városrészt érintő útépítési beruházás március elején rajtolt el. Az Útőrház utca már meg is kapta azóta szilárd útburkolatát, a Csendbiztos, a Gólya és a Seregély utcában pedig jelenleg is zajlik a munka, amely a következő hónapokban a Mindszenty József utcában, az Ohmüllner Márton utcában, a Freiäcker utca és a Réthy utca Béke utcáig terjedő szakaszán, illetve a Barackos utcában folytatódik.

A Béke utcában kezdődő beruházással kapcsolatos elérhetőségek:

Kivitelező: Strabag Általános Építő Kft. / tel.: 06/1-358-5000

Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály /info@pilisvorosvar.hu / tel.: 06-26-330-233/15

Beruházásért felelős önkormányzati képviselő / dr. Fetter Gábor /tel.: 06-70-638-8022

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []