Miben segíthetünk?

Mutatjuk, hogy állnak az útépítések a városban

Mutatjuk, hogy állnak az útépítések a városban
2023. március 16.

Bejárást tartottak a városvezetők a műszaki osztály munkatársaival, a kivitelezővel valamint a műszaki ellenőrrel az útépítési projektben érintett első helyszíneken: az Útőrház utcában, a Csendbiztos utcában, a Gólya és Seregély utcában, valamint a Béke utcában. „Hatalmas öröm nap mint nap kijárni a beruházásokra és látni, ahogy épül, fejlődik a város, beérik elmúlt 3,5 éves munkánk gyümölcse. Sokszor nem könnyű, mondhatni küzdelmes a városvezetés, de ilyenkor érzzük igazán, hogy megéri tenni Pilisvörösvárért, mindannyiunk közös otthonáért!” – mondta Strack Bernadett alpolgármester.

A csaknem 330 millió forintos saját beruházás március elején indult, a munkagépek azóta folyamatosan dolgoznak. Mutatjuk, mi történt eddig, és mi történik jelenleg a beruházás első helyszínein:

  • Az Útőrház utcában már befejeződött a kivitelezés, már a padkák rendezését is elvégezték 310 méter hosszan.
  • A Csendbiztos utcában már az alap- és a kötőréteget is megkapta az útpálya ugyancsak 270 méter hosszan, jelenleg a csatorna-és vízszerelvények szintbe helyezése zajlik.
  • A Gólya és Seregély utcában a vízelvezetés kialakítása zajlik, illetve az alépítményi munkálatok, mindeközben tart a vízelvezetéshez szükséges szegélyek építése is.  A beruházásban érintett terület összesen 620 méter.
  • Az északi lakóövezetben, a Béke utca fennmaradó szakaszán múlt pénteken rajtolt el a kivitelezés a kitűzések elhelyezésével és az úttükör kialakításával, 270 méter hosszon.

Érdemes figyelni felületeinket, pénteken újabb helyszínekről számolunk be, ahol elkezdődik a kivitelezés.

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []