Miben segíthetünk?

Az Ohmüllner és a Réthy utcában folytatódik az útépítés

Az Ohmüllner és a Réthy utcában folytatódik az útépítés
2023. március 17.

Az ezévi nagyszabású útépítési beruházás soron következő helyszínei az Ohmüllner Márton utcára, valamint a Réthy Zoltán utca Ohmüllner és a Béke utca közé eső részére esnek. Az érintett szakaszok aszfaltburkolatot kapnak majd. Az első munkafázis a kitűzést követően az úttükör kialakítása lesz, emellett ahol szükséges, a meglévő árkok profilozását is elvégzi a kivitelező. Az Ohmüllner utcában 190 méter, a Réthy Zoltán utcában pedig 80 méter hosszan végzik el az útépítést. A munkálatokat a március 20-i héten kezdik és várhatóan – időjárás függvényében - két-három hétig tart majd a kivitelezés.

Az építés alatt időszakosan forgalomkorlátozásokra, útszűkületre számíthatnak az erre közlekedők és az itt élők. Napközben akadályozottá válhat emellett a ki- és behajtás az ingatlanokra, ugyanakkor a telkek minden nap végén újra megközelíthetőek lesznek.

A kivitelező a helyszínen tájékoztatja a lakókat az esetleges intézkedésekről, aktuális munkafolyamatokról, a fontos információkat az Önkormányzat hírcsatornáin is megosztjuk. Kérjük, kísérjék figyelemmel a város felületeit, web-, illetve Facebook oldalát.

Köszönjük megértésüket, türelmüket!

A csaknem 328 millió forintos, önkormányzati finanszírozású, minden városrészt érintő útépítési beruházás március elején rajtolt el. Az Útőrház utca már meg is kapta azóta szilárd útburkolatát, a Csendbiztos, a Gólya és a Seregély és a Béke utcában pedig jelenleg is zajlik a munka. Az Ohmüllner Márton és a Réthy Zoltán utca építését követően a Mindszenty József, a Freiäcker illetve a Barackos utcában folytatódnak majd a munkálatok.

A Ohmüllner Márton, valamint a Réthy Zoltán utcai beruházással kapcsolatos elérhetőségek:

Kivitelező: Strabag Általános Építő Kft. / tel.: 06/1-358-5000

Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály /info@pilisvorosvar.hu / tel.: 06-26-330-233/156

Beruházásért felelős önkormányzati képviselő / dr. Fetter Gábor /tel.: 06-70-638-8022

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []