Miben segíthetünk?

Újabb két utcában indul útépítés

Újabb két utcában indul útépítés
2023. március 30.

Az idei nagyszabású útépítési beruházás soron következő helyszínei a Mindszenty utca és a Freiäcker utca (a Béke utcáig). Az első munkafázis a kitűzést követően az úttükör kialakítása lesz, emellett ahol szükséges, a meglévő árkok profilozását is elvégzi a kivitelező.

A Mindszenty utca 290 méteren, a Freiäcker utca pedig 160 méteren kap szilárd útburkolatot. A munkálatokat az április 3-i héten kezdik és várhatóan – időjárás függvényében – két-három hétig tart majd a kivitelezés.

Az építés alatt időszakosan forgalomkorlátozásokra, útszűkületre számíthatnak az erre közlekedők és az itt élők. Napközben akadályozottá válhat a ki- és behajtás az ingatlanokra. A kivitelező a helyszínen tájékoztatja a lakókat az esetleges intézkedésekről, aktuális munkafolyamatokról, a fontos információkat az Önkormányzat hírcsatornáin is megosztjuk. Kérjük, kísérjék figyelemmel a város felületeit, web-, illetve Facebook oldalát. Köszönjük megértésüket, türelmüket!

A csaknem 328 millió forintos, önkormányzati finanszírozású, minden városrészt érintő útépítési beruházás március elején rajtolt el. Az Útőrház és a Csendbiztos utca már meg is kapta azóta szilárd útburkolatát, a a Gólya és a Seregély és a Béke utcában, az Ohmüllner Márton és a Réthy Zoltán utcában pedig jelenleg is zajlik a munka.

A beruházással kapcsolatos elérhetőségek:

Kivitelező: Strabag Általános Építő Kft. / tel.: 06/1-358-5000 Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály /info@pilisvorosvar.hu / tel.: 06-26-330-233/156 Beruházásért felelős önkormányzati képviselő / dr. Fetter Gábor /tel.: 06-70-638-8022

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []