Miben segíthetünk?

Korszerű, szép buszmegállók kerülnek városunk utcáira

 Korszerű, szép buszmegállók kerülnek városunk utcáira
2023. május 26.

A Képviselő-testület péntek délelőtti ülésén jóváhagyta a buszvárók cseréjére vonatkozó előterjesztést. A változást a városvezetés kezdeményezte, mivel a Pilisvörösvár területén található buszvárók műszaki és esztétikai állapota jelenleg nem megfelelő, méretük nem elégséges, több helyen a megállók alatti burkolat is rossz minőségű és az akadálymentességi feltételeknek sem felelnek meg. Időszerűvé vált tehát a pavilonok korszerűsítése, cseréje és egységesítése, a mai igényeknek megfelelően reklámfelületekkel ellátva, a burkolatok szükség szerinti korrekciójával. Mindez pedig összhangban áll a TEVÖ korszerű városképpel és -üzemeltetéssel kapcsolatos célkitűzésével.

A buszvárók kiválasztása során fontos szempont volt az időálló kivitel, a könnyű karbantartás, a reklámfelület biztosításának lehetősége és a főépítész véleménye alapján a településképbe való illeszkedés. A pavilonok cseréjét Pilisvörösvár teljes területén elvégzik, így 17 helyszínen válik korszerűbbé a környezet. A munkálatok júniusban kezdődnek és a tervek szerint őszig be is fejezi a feladatot a kivitelezéssel megbízott cég.

A buszvárókon kialakított reklámfelületek értékesítésével a későbbiekben pedig lehetőség nyílik a városi bevételi források bővítésére is.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []