Miben segíthetünk?

Két illemhelyet is építenek a város frekventált közterületein

Két illemhelyet is építenek a város frekventált közterületein
2023. június 23.

Két illemhely is épül a város frekventált közterületein a képviselő-testület pénteki döntése értelmében. Az egyiket a Búcsú téren a terület fejlesztéséhez kapcsolódó beruházás és pályázat részeként, a másikat pedig a Kacsa-tó és Nagy-tó környezetében létesíti majd az Önkormányzat.

A közterületi mosdók telepítését a tavak mellett a rendezvények miatti, és a szabadidős tevékenységekből adódó koncentráltabb használat indokolta. A Búcsú téren pedig a korábbi komplex fejlesztési terv részét képezte az illemhely építése. (Az elképzelések szerint a területet egy többfunkciós, rendezett parkká alakítja a város az erre elnyert pályázati forrásból.)

A Testület most pénteki ülésén választotta ki az ajánlattevők közül a legkedvezőbb javaslatot benyújtó céget. Ennek értelmében a Jáde-Trade Kft. -vel köt szerződést az Önkormányzat, a két helyszínen megépülő illemhelyek összköltsége pedig 32.022.000.- Ft + áfa, melyet részint a Búcsú tér fejlesztésére elnyert pályázati forrásból, részint pedig a 2023-as költségvetésből fizeti a város.

A képen látható megjelenés illusztráció, ehhez hasonló épül majd a pilisvörösvári helyszíneken.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []