Miben segíthetünk?

Kiválasztották a bölcsődéhez kapcsolódó út és a kert kivitelezőjét, valamint az intézmény eszközeinek beszállítóit

Kiválasztották a bölcsődéhez kapcsolódó út és a kert kivitelezőjét, valamint az intézmény eszközeinek beszállítóit
2023. június 26.

Kiválasztotta a Képviselő-testület múlt pénteki - június 23-i - ülésén a Tipegő Bölcsőde építéséhez kapcsolódóan a kert- és útépítés kivitelezőjét, valamint többféle eszköz beszerzésének szállítóját. A Képviselő testület 2023. május 27-i ülésén határozta el a közbeszerzési eljárás indítását az említett területeken.

A kiírás az épülethez tartozó kertépítésre, az Akácfa utca átalakítására és öt fajta eszköz (bútor, felszerelés, játék, textil és informatika) beszerzésre vonatkozott. Az eljárás érvényesen és eredményesen zárult, a munkálatokat illetve a beszerzést a legkedvezőbb ajánlatot benyújtó következő cégek nyerték: út- közmű és kertépítés: Varga Fuvarozási és Építőipari Kft; bútor- és játékbeszerzés „HOR” Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.-t; informatikai eszközök, textil és egyéb felszerelések beszerzése: Balázs-Diák Kft.

A Testületi határozatot követően még a Közbeszerzési Hatóságnak is jóvá kell hagynia az eredményt, a szerződéskötés a nyertes vállalkozókkal csak ezt követően történhet meg.

A bölcsőde építését 2023. március másodikán kezdte el a közbeszerzési eljáráson nyertes Épkar Zrt. A 40 férőhelyes, négy csoportszobás intézmény ünnepélyes alapkőletételt március 21-én tartották, mely a tervek szerint 2024. tavaszától fogadja majd a gyerekeket.  

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []