Miben segíthetünk?

Kezdődik a Fácán utca aszfaltozása - fontos információk a közlekedésről

Kezdődik a Fácán utca aszfaltozása - fontos információk a közlekedésről
2023. augusztus 2.

Jelentős fázisához érkezik a Fácán utcai beruházás: a kivitelező megkezdi az aszfaltozást az utca teljes hosszán, emiatt változásra számíthatnak a ki- és behajtást, illetve az áthaladást illetően is a következő munkanapokon.

A tervek szerint a kivitelező augusztus 4-én (pénteken) az aszfaltelőkészítő réteget teríti le, augusztus 7-én (hétfőn) a kötőréteget, augusztus 8-án (kedden) pedig a kopóréteget. Ez azt jelenti, hogy ezen a három napon 7 és 19 óra között egyáltalán nem lesz lehetséges a közlekedés a Fácán utcában, mind a környék lakói, mind az iparterületre érkezők csak a fenti időszakon kívül tudnak ki- és behajtani, áthaladni a helyszínen. A munkát előreláthatólag a Kamilla utcától kezdődően, mindkét irányban egyszerre végzik majd a hatékony haladás érdekében.

Erről a Fácán utca lakói, az ott működő cégek, illetve a Fogoly és a Fürj utca lakói csütörtök délelőtt szórólapos tájékoztatást is kapnak. 

Ez a terület az elmúlt évtizedekben számtalanszor szorult feltöltésre, javítani kellett az úthibákat. Ez a probléma hamarosan megszűnik, mindamellett a leendő szilárd burkolat lehetőséget ad majd arra, hogy az Ady Endre utcai telephellyel rendelkező Strabag a 3,5 tonnánál nehezebb járművek forgalmát a Fácán utcán bonyolítsa, tehermentesítve ezzel a társasházakkal övezett Ady Endre utcát. Ennek köszönhetően hamarosan csendesebbé és közlekedés szempontjából biztonságosabbá válik a környék. A Fácán utca a 11. helyszín, ahol az Önkormányzat utat épít ebben az évben.

Kérjük, kísérjék figyelemmel a város felületeit, web-, illetve Facebook-oldalát. Köszönjük megértésüket, türelmüket!

Ha kérdése van a munkálatokkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet. 

Kivitelező: Strabag Általános Építő Kft. / tel.: 06/1-358-5000
Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály /info@pilisvorosvar.hu / tel.: 06-26-330-233 Beruházásért felelős önkormányzati képviselő / Varga Péter / vargapeter@pilisvorosvar.hu/ tel.: 06-30-335-2285

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []