Miben segíthetünk?

Befejeződött az útépítés az északi lakóövezetben

Befejeződött az útépítés az északi lakóövezetben
2024. május 15.

Befejeződött az útépítés és megtörtént a műszaki átadás az északi lakóövezet utcáiban. A beruházás során a Madarász Viktor utca 760 méteren, a Réthy utca 160 méteren, a Freiäcker utca pedig ugyancsak 160 méteren kapott szilárd útburkolatot. Az aszfaltos út mentén csapadékvízelvezető rendszert, vagyis szikkasztóárkokat, surrantókat és átereszeket is kialakítottak. 

A Képviselő-testület még 2023. november elején döntött a kivitelezésről és választotta ki a Strabag Általános Építő Kft.-t a beruházás lebonyolítására. A munkálatok 2024. február végén kezdődtek majd május közepén került sor a műszaki átadásra. 

Ezt megelőzően 2023-ban jelentős útépítési hullám zajlott Pilisvörösváron, összesen tizenegy utca, illetve utcarész kapott szilárd útburkolatot. Az érintett területek ekkor a következők voltak: Csendbiztos utca lakóövezeti része, a Gólya és Seregély utca, a Mindszenthy József utca, az Ohmüllner Márton utca, a Béke utca fennmaradó része, a Freiäcker utca és a Réthy utca Béke utcáig terjedő szakasza, valamint két külterületi utca, az Úrőrház és a Barackos utca.

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []