Miben segíthetünk?

Elrajtolt a Rendelőintézetet érintő több tízmillió forintos beruházás

Elrajtolt a Rendelőintézetet érintő több tízmillió forintos beruházás
2021. szeptember 15.

Megkezdődött kedden a Pilisvörösvári Szakrendelőt érintő beruházás a munkaterület átadásával. A kivitelező az épületben kialakít

  • egy új rendelőt és betegvárót
  •  komplett öltözőt és a hozzá kapcsolódó vizesblokkokat
  •  egy új kültéri lépcsőt

Mindemellett megújulnak a raktárhelyiségek is a tervek szerint az év végéig.  Arra kérjük a közlekedőket, hogy ne használják a lehatárolt munkaterület.

Ahogy arról beszámoltunk, Fetter Ádám polgármester idén év elején fordult írásos kérelemmel az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkárához, Dr. Horváth Ildikóhoz, amelyben kifejtette, hogy a pilisvörösvári alapellátásban hatalmas problémát jelent a háziorvosi rendelők szűkös kapacitása, vagyis, hogy öt háziorvos két helyiségen osztozik, és a rendelési idők egymásba ütköznek. Azt kérte a minisztériumtól, hogy segítsenek egy harmadik rendelő kialakításának finanszírozásában, tekintettel arra, hogy az alagsorban rendelkezésre állnak a helyiségek, csak a szükséges anyagi forrás hiányzik.

A jó hír áprilisban meg is érkezett, a válaszban az állt, hogy Pilisvörösvár megkapja a támogatást, összesen 54 millió 200 ezer forintot.

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []