Miben segíthetünk?

Elkészült a járda a Görgey utcában

Elkészült a járda a Görgey utcában
2022. február 9.

A Görgey utcában is befejeződött a járdaépítés, ezzel a végéhez ért a tavaly indított hat utcát érintő nagyszabású járdaberuházás kivitelezése.

Ezen a helyszínen a munka január 4-én kezdődött és egy hónap alatt épült meg az új gyalogút a Nagykovácsi utca és a Vörösvárbánya vasúti megállóhely közötti szakaszon összesen 610 méteren. Hasonlóan a többi beruházási színhelyhez, itt is térkő burkolatot kapott a gyalogút. A munkálatok befejezését követően a Görgey utcában is a garanciális időszak veszi kezdetét. Fontos hangsúlyozni ismét, hogy mindenki vigyázzon a szép, új járdára és ne parkoljon rá járművel!

Az Önkormányzat 2021-es költségvetésében összesen hat utcában - Szabadság, Szent Erzsébet, Csobánkai, Nagy Imre, Kápolna és Görgey - biztosította a fedezetet gyalogutak építésére.

A tavalyi projekt befejezését követően pedig már egy új járdaberuházás indult a városban pályázati hozzájárulással. Ennek keretében három helyszínen, így a Templom téren, a Bányató és Iskola utcában újítják fel a meglévő gyalogutakat.

A városvezetés az elkövetkező években más utcákban is szeretné a vörösváriak életminőségét javítani utak, járdák építésével.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []