Miben segíthetünk?

Megkezdődött a vörösvári pumptrack pálya kivitelezése

Megkezdődött a vörösvári pumptrack pálya kivitelezése
2022. március 1.

Megkezdődött a vörösvári pumptrack pálya kivitelezése a Szabadság utca - Dugonics utca találkozásánál. A munkaterületet kedden vette át a kivitelező, akit múlt hét pénteken választott ki a Képviselő-testület, és akivel hétfőn írta alá a szerződést az Önkormányzat.  A következő napokban a helyszín megtisztítása lesz az elsődleges feladat, vagyis a tereprendezés zajlik majd.

Arra kérünk mindenkit, hogy kerüljék el a munkaterületet. Az érintett részre a kivitelezés előrehaladtával murva kerül, erre se lépjenek rá, ne haladjanak át rajta, segítve ezzel a hatékony munkavégzést.

Mint ismert, a város tavaly novemberben nyújtotta be pályázatát, az örömhírről szóló értesítés február elején érkezett. Az Aktív Magyarország Program révén a maximális, 20 millió forintos támogatást kapja meg az Önkormányzat, a másik felét pedig saját forrásból finanszírozza. A városvezetés ezzel a beruházással is elsősorban a város fiatal korosztályának szeretne lehetőséget nyújtani a szabadidő hasznos eltöltésére. Nemrégiben közzétettük a pilisvörösvári görpálya alaprajzát illetve tervrajzát, ezeket a mellékelt linkre kattintva tekintheti meg.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []