Miben segíthetünk?

Hamarosan újabb négy megújult vizesblokk várja a gyerekeket a Templom téri iskolában

Hamarosan újabb négy megújult vizesblokk várja a gyerekeket a Templom téri iskolában
2022. augusztus 4.

Hetek óta tartanak a munkálatok a Pilisvörösvári Templom Téri Német Nemzetiségi Általános Iskolában, ahol újabb négy vizesblokk újul meg. A mosdókat a tervek szerint a szeptemberi tanévkezdésre már birtokba vehetik a gyerekek.

Jelenleg a falak és válaszfalak burkolását végzik a Városgazda Kft. munkatársai, hamarosan pedig az álmennyezet építését és a nyílászárók cseréjét is megkezdik a szakemberek.

Ahogy arról beszámoltunk, tavaly négy mosdót már felújítottak az intézményben, azokat októberben adták át. Az érintett helyiségek új csempét, illetve szanitereket kaptak, kicserélték a régi víz-, eternit csatorna- és villanyvezetéket, méghozzá összefogásnak köszönhetően.

A jelenlegi felújítás előtt Lehrer Anita és Fetter Gábor a helyszínen járt. A képviselők emlékeztettek: az Önkormányzat tavaly indította útjára a szolidaritási számlát, amelyen keresztül olyan ügyeket nyílik lehetőség segíteni, amelyek Pilisvörösvár fejlődését szolgálják. Egy ilyen támogatható cél a Templom téri iskola mosdóinak felújítása is, hogy az ott tanuló diákokat további négy vizesblokkban fogadja szép, modern környezet.

Aki szeretné hozzájárulni a költségekhez, ezzel együtt ahhoz, hogy az ott tanuló diákokat további négy vizesblokkban fogadja szép, modern környezet, az alábbi számlaszámra utalhat:

11784009-15730129-10040007

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []