Miben segíthetünk?

Hamarosan már a felújított mosdókat használhatják a Templom téri iskola kisdiákjai

Hamarosan már a felújított mosdókat használhatják a Templom téri iskola kisdiákjai
2023. szeptember 1.

A végéhez közeledik a munka a Templom téri iskolában, ahol újabb négy vizesblokk újul meg az Önkormányzat és a helyi vállalkozók összefogásának köszönhetően: ezúttal a felső szintek mosdóinak korszerűsítése zajlik, amelyeket a kisdiákok használnak. A burkolás a héten kezdődött, ezt a munkafázist – csak úgy, mint a bontást, az álmennyezet építését, valamint a vécéblokkok kialakítását – a Városgazda Kft. végzi. A felújítást várhatóan szeptember közepén fejezik be, vagyis hamarosan már szép, új mosdókba járhatnak a legkisebbek is – a helyiségek új csempét és szanitereket, csatorna és villanyvezetékeket kapnak.

Strack Bernadett alpolgármester szerdán ellátogatott az iskolába, ahol Simon Zoltán igazgatóval, valamint a Városgazda Kft. vezetőjével, Szauter Gáborral közösen járták be a fejlesztésben érintett emeleteket és átbeszéltek minden fontos kérdést a munkálatokkal kapcsolatban.

Ahogy írtuk, a fejlesztés összefogásnak köszönhető: ahogy elmúlt években, a gépészeti munkálatokat az Ideál Comfort, a villanyszerelést pedig a Linovill Kft. szakemberei vállalták a cégek felajánlásáként. Mindehhez a Hofstädter Építőanyag Centrum Kft. kedvezményesen, a Saint-Gobain Weber Terranova Építőanyagipari Kft. pedig ingyenesen biztosított építőanyagot.

Ahogy azt már írtuk,az elmúlt két évben is munkával telt a nyár az intézményben, 2021-ben és 2022-ben ugyancsak négy-négy vizesblokkot újítottak fel az első emeleten, illetve a földszinten. A most zajló fejlesztéssel együtt tehát összesen 12 átalakított mosdót használhatnak majd a diákok és a tanárok.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []