Pilisvörösvár
Elrajtol a járdafelújítási beruházás Pilisvörösváron
Elrajtol a járdafelújítási beruházás Pilisvörösváron
2021. június 29.
A beruházásról érdemes tudni, hogy az önkormányzat 100 százalékban saját forrásból finanszírozza, és összesen a 121 millió forintba kerül. Összesen hat utcában újulnak meg vagy épülnek járdák.

Elrajtol a járdafelújítási beruházás csütörtökön Pilisvörösváron. Június 25-én pénteken megtörtént a szerződéskötés a közbeszerzést elnyert kivitelezővel, a Stone Dekor Kft-vel, és július elsején megkezdődnek a munkálatok: első körben a Csobánkai utca temető parkoló előtti szakaszán, aminek eredményeként jobb minőségű – vagyis új burkolattal ellátott – és kiszélesített járdát használhatnak majd a gyalogosok.

A beruházásról érdemes tudni, hogy az önkormányzat 100 százalékban saját forrásból finanszírozza, és összesen a 121 millió forintba kerül. Összesen hat utcában újulnak meg vagy épülnek járdák 2022 januárjáig. A járdák térkő burkolattal készülnek, hasonlóan a korábban megépült belterületi járdaszakaszokhoz. Ehhez az út mellett terepmozgatásra is szükség lesz, ezért a Hivatal azt javasolja, hogy aki az út melletti közterületre egynyári növényeket vagy kisebb cserjéket ültetett, még a kivitelezés előtt telepítse át azokat.

A most csütörtökön kezdődő felújítás nem érint közvetlenül a lakossági ingatlanszakaszt, de aki a temető parkolóját szeretné használni, legyen türelmes, számoljon az ott zajló munkálatokkal.

Rendszeresen tájékoztatni fogjuk a pilisvörösváriakat a fejleményekről, emellett a kivitelező is külön értesíti a beruházásban érintett ingatlantulajdonosokat a kivitelezés várható üteméről, saját járdaszakaszuk pontos kivitelezéséről. A polgármester által az egyes utcákra kinevezett beruházásért felelős képviselők még mindezek előtt felkeresik az érintett lakókat személyes tájékoztatás céljából: a Csobánkai utcát érintően Spanberger Zsolt lesz a lakosság segítségére a felújítás alatt.

„Bízunk benne, hogy a megvalósult beruházás minden érintett polgár megelégedésére szolgál majd” – mondta Fetter Ádám polgármester.

A munkálatokkal kapcsolatban a kivitelező és a Műszaki osztály az alábbi címeken érhető el:

  • Stone Dekor Kft. stonedekorkft@gmail.com/ 06-70-756-5120
  • Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály info@pilisvorosvar.hu/06-30-816-2224
  • Beruházásért felelős önkormányzati képviselő a Csobánkai utcában: Spanberger Zsolt (06-70-212-3478)
Kapcsolódó videó
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []