Pilisvörösvár
Videóban beszélt Fetter Ádám a Helyi Építési Szabályzatot érintő lépésekről
Videóban beszélt Fetter Ádám a Helyi Építési Szabályzatot érintő lépésekről
2021. július 9.

Videóban tájékoztatott Fetter Ádám a Helyi Építési Szabályzatot érintő lépésekről. A polgármester elmondta: a szóbeszédekkel ellentétben nem született döntés még a HÉSZ módosításáról, ugyanakkor a következő – július 16-i – képviselő-testületi ülés egyik napirendi pontja a változtatási igények bemutatása lesz.  

A testület határozni fog a tervező megbízásáról, akit felkér majd az első munkafolyamat elvégzésére, pontosabban, hogy vizsgálja meg a beérkezett igényeket, szakmailag értékelje azokat és készítse el beszámolóját, amelyet aztán bemutathatnak a város lakóinak. Az értékelés után – várhatóan ősszel – lakossági fórumot terveznek, ahol a pilisvörösváriak részletesen megismerhetik a kérelmeket és az említett szakmai véleményt.

„Természetesen figyelembe vesszük majd az ott elhangzottakat, a véleményüket, csak ezután kötjük meg a Település Rendezési Szerződéseket” – mondta Fetter Ádám. Ezek rögzítik majd egyébként a megvalósíthatóság feltételeit. „Fontosnak tartjuk, hogy minden fontos információ eljusson Önökhöz, ezért folyamatos tájékoztatást adunk majd a témával kapcsolatban, és több konzultációt is tervezünk a fórumok keretein belül. Kérjük, kövessék figyelemmel ezt a városunk számára fontos, közérdekű ügyet! Köszönöm figyelmüket és további kellemes nyarat kívánok!” – fűzte hozzá a polgármester.

A tervezett HÉSZ-módosítás összesített listáját megtekintheti a csatolmányban: 

Kapcsolódó videó
Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []