Miben segíthetünk?

Jogi rendelkezések a "Pilisvörösvár őszi ruhában" című fotópályázathoz

Jogi rendelkezések a "Pilisvörösvár őszi ruhában" című fotópályázathoz
2024. október 16.

Pályázó felelőssége, hogy a beküldött fotón csak olyan tartalom szerepelhet, mely a jogszabályi előírásoknak megfelel. A pályázó alkotása beküldésével nyilatkozik arról, hogy rendelkezik a kép személyiségi jogi engedélyeivel. Amennyiben a beadott fotó mégis megsért más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik.

Pályázó a fotó felhasználásával kapcsolatos a jogszabályokban meghatározott maximális időre szóló, nem kizárólagos, valamennyi felhasználási módra kiterjedő felhasználási jogot enged ingyenesen a pályáztató részére.

Pályáztató kizárja a felelősségét arra vonatkozóan, hogy az elbírálás során vizsgálja a beküldött fotó eredetiségét, annak pályázótól való származását, vagy harmadik személy bárminemű jogának megsértését, csorbítását.

A pályázó a fotó beküldésével hozzájárul a pályázati kiírás szerinti személyes adatainak a pályázattal összefüggésben történő közzétételéhez. A pályázattal kapcsolatos személyes adatokat a pályáztató a mindenkor hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeli.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []