Miben segíthetünk?

Újra indult az EFER fizetési szolgáltatás

Újra indult az EFER fizetési szolgáltatás
2022. március 23.

Tájékoztatjuk Tisztelt Adózóinkat, hogy újra elérhető az elektronikus fizetés az önkormányzati hivatali portálon keresztül.

Az ASP e-fizetés bevezetésével az ügyfélnek lehetősége van elektronikusan lekérdezni és befizetni bankkártyával az önkormányzat által kivetett adókat, díjakat, illetéket az E-Önkormányzat Portál (továbbiakban: OHP) weboldalon: https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap

A szolgáltatás használata:

A szolgáltatás igénybevétele elektronikus azonosítást követően lehetséges (Ügyfélkapus hozzáférés)!

Sikeres bejelentkezés esetén az Adók, díjak, illetékek befizetése menüpontra kattintva megjelenik az Adók, díjak, illetékek befizetése felület.

A Befizetések lekérése nyomógombra kattintva, amennyiben a lekérdező és az adóalany is beazonosítható az Adó szakrendszerben, az Adó szakrendszertől visszakapott számla és adóegyenleg adatok, illetve az OHP felületéről korábban indított, folyamatban lévő befizetés adatok információi kerülnek megjelenítésre.

A befizetni kívánt adószámlákat ki kell jelölni. A befizetni kívánt adóösszeg adatok számlánként módosíthatók. A Fizetés összesítés gombra kattintva az OHP megjeleníti a fizetendő összeget. Tovább a fizetéshez gombra kattintás hatására egy újabb felületen megjelennek az Internetes fizetésre vonatkozó információk. A kártya adatok megadása, majd a Jóváhagyás után megtörténik a fizetés. Sikeres tranzakciót követően a Fizetés státusza Feldolgozás alatt státuszból Sikeres státuszba kerül.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []