Miben segíthetünk?

A helyi adók befizetése előtt mindenképpen ellenőrizze a számlaszámokat!

A helyi adók befizetése előtt mindenképpen ellenőrizze a számlaszámokat!
2022. szeptember 26.

Amennyiben a helyi adót még nem fizette be, kérjük, hogy a teljesítést megelőzően a csekkes befizetés, illetve az átutalás indítása előtt mindenképpen szíveskedjenek ellenőrizni a számlaszámokat!

Számos lakossági visszajelzés érkezett a Hivatal felé, hogy a befizetett összegeket a posta visszavitte a befizetőnek. Ennek oka, hogy sokan még a februárban kiküldött csekket fizetik be, melyen a „sberbankos” (a 141-gyel kezdődő) számlaszámok szerepelnek. A Sberbank Magyarország Zrt. végelszámolása miatt ezekre a számlaszámokra már nem tudnak befizetéseket teljesíteni.

Március végéig minden háztartásba kézbesítettük az új csekket, az OTP Banknál vezetett számlaszámokkal. Kérjük, hogy azokat a csekkeket fizessék be, amin a képen megjelölt 1178-as számmal kezdődő számlaszámokat látják (az utolsó 8 számjegy adónemenként eltérő).

Adóbefizetési kötelezettségüket átutalással és az EFER rendszeren keresztül bankkártyával is teljesíthetik. Az EFER rendszeren keresztüli befizetés az E-Önkormányzat portálon kezdeményezhető ügyfélkapus bejelentkezést követően (https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap - adók, díjak illetéke befizetése menüpont).

Amennyiben nem áll rendelkezésükre a befizetéshez postai csekk, azt személyesen tudnak igényelni ügyfélfogadási időben a Polgármesteri Hivatalban.

Előre is köszönjük szíves közreműködésüket.

Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal Adócsoport

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []