Miben segíthetünk?

Tegye szebbé, rendezettebbé, biztonságosabbá ingatlana környezetét!

Tegye szebbé, rendezettebbé, biztonságosabbá  ingatlana  környezetét!
2022. április 14.

Az Önkormányzat ez évben is biztosítja a lehetőséget a pilisvörösváriaknak az ingatlanjaik előtti járdaszakaszok felújítására vagy építésére. A járható, biztonságos gyalogutak létesítéséhez, a rendezett környezet megteremtéséhez a város építőanyaggal szeretne hozzájárulni. Az egy éve elérhető lehetőséggel eddig Pilisvörösvár több lakója is élt már. Így 2021-ben összesen 180 m2 térkőburkolatot és 91 folyóméter kerti szegélyt biztosított az Önkormányzat 650.000 forint értékben a vörösváriak számára.

A pályázatot a teljeskörűen közművesített, a helyi építési szabályzat szerint kialakított önkormányzati tulajdonú közterületekre lehet beadni. Az egységes utcakép kialakítása érdekében a járdaburkolatot a városban legjellemzőbb 10x20 centiméteres szürke térkővel kell kialakítani, a kiépítésre kerülő járdának minimum 1,5 méter szélesnek (ahol a szükséges hely rendelkezésre áll) és akadálymentesnek kell lennie.

Pályázni utcaközösségi szinten minimum 60 méter összefüggő járdaszakaszra vagy egyénileg lehet, amennyiben a szomszédos ingatlanok előtt lévő járda megfelelő burkolattal rendelkezik. A pályázat benyújtásának feltételei az alábbi dokumentumokban találhatók. Az adatlap kinyomtatott formában az Ügyfélszolgálaton is elérhető.

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []