Miben segíthetünk?

Árajánlat tájépítészeti koncepcióterv kidolgozására a  4525/7 hrsz-re (Kemping területére)

Árajánlat  tájépítészeti koncepcióterv kidolgozására  a  4525/7 hrsz-re (Kemping területére)
2022. június 30.

Tisztelt Tervező!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata (2085 Pilisvörösvár, Fő tér 1., adószám: 15730129-2-13, képv.: Dr. Fetter Ádám polgármester) ezúton felkéri Önt, hogy a pilisvörösvári 4525/7 hrsz. területére vonatkozó tájépítészeti koncepcióterv kidolgozására adjon árajánlatot.

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának tulajdonába került a Pilisvörösvár „Kemping”, 4525/7 hrsz. alatti kivett szolgáltatóház, udvar, 20.975 négyzetméter nagyságú ingatlan. A terület a pilisvörösvári önkormányzat tulajdonában lévő öt tó területén, a Kacsa-tó és a Pálya-tó között helyezkedik el.

Az árajánlat kérésünk célja kizárólag a 4525/7 hrsz.-ú területre vonatkozó koncepció terv elkészítése, a terület természeti adottságainak előtérbehelyezése mellett biztosítani egy parkosított, tájba illő területet a pihenni, sportolni, közösségi életet élni kívánóknak.

A város vezetése fontosnak tartotta és tartja a tavak területének rendezését szem előtt tartva, a különleges természeti környezet megóvását.

A „Kemping” területe közművekkel ellátott, zárt, kerítéssel határolt rész, mely az elképzelések szerint kulturális rendezvények lebonyolításának állandó helyszínéül szolgálna a város lakói számára.

Az árajánlatkérő előzetes elképzelései, melyek egyeztetést igényelnek:

-  Az Önkormányzat fejlesztési szándékai között szerepel a meglévő épületállomány átalakítása, ami a későbbiekben, felújítva kiszolgáló épületként (vizesblokk, büfé, tároló helyek, melegedő, esetleg a tetőtérben szállás lehetőség …) szolgálnának tovább,

-  egy állandó 20 x 50 m-es szilárd alapú terület kialakítása, mely a téli időszakban telepített jégpálya, egyéb időszakban rendezvény sátor elhelyezésére lehetne használni,

-  parkoló kialakítás,

-  fedett szabadtéri színpad tájolása, kialakítása, kiszolgáló épület építése,

- nyári tábor, piknikező hely kialakítása,

- pihenő, sport és rekreációs terület kialakítása.

A tavak területére 2016-ban készült egy tájépítészeti koncepció terv – mely nem került kivitelezésre - az akkor még magántulajdonban lévő „Kemping” területére vonatkozó ajánlásokat még nem tartalmazta, az alábbi helyen megtalálható: https://www.pilisvorosvar.hu/varoshaza/onkormanyzat/telepulesfejlesztes/strategiak-koncepciok-fejlesztesi-tervek-tanulmanyok címen.

A helyszín jelenleg megközelíthető, bejáráshoz nem szükséges időpont egyeztetés.

Az árajánlatadó díjmentesen készíti el árajánlatát.

Az ajánlatok beérkezési határideje: 2022. július 6. szerda 10 óra

Az ajánlatokat elektronikusan, kizárólag az ajanlat156@pilisvorosvar.hu email címre kell megküldeni.

Cím:    Pilisvörösvár Város Önkormányzata - Műszaki osztály

2085 Pilisvörösvár, Fő tér 1.

Kapcsolattartó: Pellerné Kiss Gabriella (06-30/837-2329)

Az ajánlatok felbontásának helye a Polgármesteri Hivatal Műszaki osztálya, ideje 2022. július 6. 11 óra.

Az pályázatok elbírálásának alapja az ajánlati ár, teljesítési határidő, referenciák.

Jelen árajánlatkérés nem minősül kötelezettségvállalásnak. A pályázatot kiíró fenntartja a jogot arra, hogy az összességében legjobb ajánlatot adóval tárgyalást kezdeményezzen az ajánlatról.

Sikeres pályázat esetén a szerződéskötés várható ideje: 2022. július 20.

 

 

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []