Miben segíthetünk?

Pilisvörösvár őszi ruhában fotópályázat szabályzata

Pilisvörösvár őszi ruhában fotópályázat szabályzata
2024. október 14.
Pilisvörösvár Város Önkormányzata fotópályázatot hirdetett „Pilisvörösvár őszi ruhában” címmel. A felhívás közzétételének időpontja 2024. október 14.

A pályázat leírása, témája:

Korábbi népszerű akcióinkat követően ismét városi fotópályázatot hirdetünk, ezúttal az ősz témakörében „Pilisvörösvár őszi ruhában” címmel. Városunk és környezete ugyanis ősszel is izgalmas és gyönyörű. Szép helyszínek, lehulló levelek, gesztenyék, fák, növények, állatok jellemzik a vörösvári őszt. Ezekről mind várjuk a szebbnél-szebb képeket! Így lehet tóparton, hegyen, mezőn, városban készült kép vagy éppen állatos fotó is a befutó.

A fotók készülhetnek telefonnal, tablettel és fényképezőgéppel egyaránt.

A pályázat szabályai: 

Egy pályázó egy darab, saját maga által, Pilisvörösvári közigazgatási területén készített fotóval nevezhet.

A pályázat nem korhatárhoz kötött, de kiskorúak, vagyis 14. év alattiak esetében kérjük, hogy vagy szülő, vagy más közeli hozzátartozó nyújtsa be a pályázatot, vagy szerepeljen az e-mailben valamely közeli hozzátartozó elérhetősége.

A pályázó felelősséget vállal a beküldött fotó eredetiségéért, vagyis, hogy azt ő maga készítette.

Olyan képeket várunk, amellyel korábban még nem indultak pályázaton.

Kérjük, tüntessék fel a fotón, hogy hol készült.

Beküldés módja:

A pályázatokat a sajtoreferens@pilisvorosvar.hu címre várjuk a készítő nevének feltüntetésével jpg vagy png formátumban. Kérjük, hogy a nevezett fotót tartalmazó e-mailjükben adjanak meg telefonos elérhetőséget is.

Beküldési határidő:

2024. november 22. 12:00 óráig.

Elbírálás:

A pályázaton egy győztest hirdetünk, akinek a személye szavazás útján dől el. A szavazás Pilisvörösvár város hivatalos Facebook-oldalán zajlik (https://www.facebook.com/pilisvorosvar) majd. A fotókat a beadási határidő lejárta után, egyszerre tesszük közzé, szavazni a képek alatti reakciójelekkel lehet. A legtöbb „kedvelést” kapott fotó készítője nyeri majd a versenyt.

Verseny lezárása:

Szavazni a képek közzétételétől számítva lehet egészen 2024. december 2-án 9:00 óráig.

Nyeremény:

A győztest városi ajándéktárgyakat tartalmazó csomaggal díjazzuk majd. Mindemellett a nyertes fotó és készítőjének neve megjelenik a Vörösvári Újság aktuális számában. A Hivatal munkatársai a szavazás lezártát követő három munkanapon belül felveszik a kapcsolatot a győztes pályázóval az e-mailben megadott telefonos elérhetőségen keresztül a díj átadásának részleteivel kapcsolatban, amelynek eljuttatását az Önkormányzat vállalja.

A  fotópályázatot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []