Miben segíthetünk?

Árajánlat kérés tereprendezési feladatok elvégzése a Pilisvörösvári Köztemetőben

Árajánlat kérés tereprendezési feladatok elvégzése a Pilisvörösvári Köztemetőben
2022. május 3.

Pilisvörösvár Város Önkormányzata várja vállalkozók ajánlatát a Pilisvörösvári Köztemetőben az alábbi tereprendezési feladatok elkészítésére a csatolt kitűzési vázlat és hossz-szelvény alapján a temető tervének megfelelően:

·         a temető tehergépjárművel történő körbejárását biztosító 5 méter széles út kialakítása,

·         a temető északi oldalán a temető kerítése és a jelenlegi utolsó burkolt, kelet-nyugati irányú út közötti parcellák közül a középső főúttól nyugatra lévő (a használaton kívüli terület) parcellák kialakítására, parcellánként külön-külön,

·          a terv szerinti tervezett kriptasor parcella (az előző pontban meghatározott területnek a keleti oldalán helyezkedik el) kialakítására,

Ajánlatot kérjük a fentiekben részletezetteknek megfelelően külön-külön kell megadni (mert az árak függvényében tudjuk az egyes részeket, vagy az egészet elvégeztetni) és arra vonatkozóan is kérünk ajánlatot, hogy amennyiben a teljes feladat elvégzését megrendeljük, milyen kedvezményt tud az ajánlatkérő részére biztosítani. A feladatok elvégzésének határideje 2022. június 30.                                                                                   

Jelen árajánlatkérés nem minősül kötelezettségvállalásnak. A legjobb ajánlatot adóval vállalkozási szerződés megkötésére kerül sor. Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az összességében legjobb ajánlatot adóval tárgyalást kezdeményezzen az ajánlatról, vagy, hogy az ajánlatkérési eljárást eredménytelennek nyilvánítsa.

Kapcsolattartó: Metzgerné Klein Krisztina 06-30/816-2230

Az ajánlatok beérkezési határideje: 2022. május 5. 9 óra

Az ajánlatokat az alábbi módon juttathatják el: e-mailen küldve, kizárólag az ajanlat144@pilisvorosvar.hu email címre.

                                                                 

 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []