Miben segíthetünk?

Árajánlatkérés sérült lépcsők javítására

Árajánlatkérés sérült lépcsők javítására
2023. szeptember 1.

Tisztelt Vállalkozó!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata (2085 Pilisvörösvár, Fő tér 1., tel.: 06 26/330-233, e-mail: info@pilisvorosvar.hu)  ezúton felkéri Önt egy árajánlat elkészítésére, a Pilisvörösvár Város Önkormányzatának tulajdonában lévő 2085. Pilisvörösvár, Fő út 66. szám alatt lévő, Kormányhivatal bejáratánál lévő sérült mészkő lépcsők javításának, a sérült lapok és esetlegesen a viacolor pótlásának munkálataira.

A kivitelezésnek az intézmény zavartalan működése mellett kell megtörténnie. A munkaterület szakszerű lehatárolása a kivitelező feladata.

A szerződéskötés várható ideje: 2023. szeptember 15.

A munka tervezett befejezési ideje: 2023. szeptember 30.

Az ajánlatukat az alábbi módon juttathatják el: kizárólag e-mailen küldve, az ajanlat196@pilisvörösvar.hu

Az ajánlatok beadási határideje: 2023. 09. 11. (hétfő) 10 óra

Árajánlat adásához helyszíni bejárás és egyeztetés szükséges. A bejárás időpontjával kapcsolatban a Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztályán Pellerné Kiss Gabriella ügyintézővel a +3630/837-2329 telefonszámon lehet egyeztetni.

Jelen árajánlatkérés nem jelent kötelezettségvállalást. A legjobb ajánlatot adóval vállalkozási szerződés megkötésére kerül sor, melynek pénzügyi rendezése a kivitelezés végeztével, a teljesítés igazolás aláírása után, a kivitelező által benyújtott számla alapján kerül sor.

Az árajánlat-kérési eljárást bármikor eredménytelennek nyilváníthatja az árajánlatot kérő. Árajánlatkérőnek joga van tárgyalást kezdeményezni a legjobb árajánlatot adóval. Az árajánlatokat az Előkészítő és Bíráló Bizottság bontja. 

Pilisvörösvár, 2023. augusztus 31.

Dr Fetter Ádám
polgármester

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []