Miben segíthetünk?

Első alkalommal szervez futóversenyt a város

Első alkalommal szervez futóversenyt a város
2022. április 6.

Az Önkormányzat az év során számos rendezvényt szervez a pilisvörösváriaknak. A palettára mostantól a sportrendezvények is felkerülnek, ugyanis 2022. május 22-én első futóversenyét szervezi Pilisvörösvár Város Önkormányzata nevében a Művészetek Háza az UBM támogatásával.

♦ A Pilisvörösvár-UBM RedRun Futóverseny mind a profiknak, mind pedig az amatőröknek nagyszerű sport és versenylehetőséget biztosít.
♦ Az esemény gyönyörű helyszíneken zajlik: a vörösvári bányatavak környezetében és a pilisi hegyek ölelésében.
♦ A kisebbeket 1-2 kilométeres távokon, a nagyobbakat pedig 7,14 és 21, 1 kilométeres félmaratonon várjuk.
♦ A futóversenyt egész napos gyermek- és színpadi programok kísérik napközben, végül egy fergeteges afterpartyval zárul az esemény, a Pesty Party Showband közreműködésével.
♦ A rendezvény ideje alatt helyben készült ételekkel és jéghideg frissítő italokkal várjuk az érdeklődőket, a szurkolókat és a versenyen résztvevő sportolókat.
♦„Szeretnénk, ha pezsgő kulturális élete, a sváb hagyományok őrzése, és a csodálatos természeti környezete mellett sportéletéről is híressé válna Pilisvörösvár régióban. Ebben első lépésünk a jégpálya építése volt, mely a téli sportolás számára teremtette meg a feltételeket, most pedig egy nagyszabású futóversenyt indítunk útjára. Találkozzunk, sportoljuk együtt Pilisvörösvár új közösségi sporteseményen!”- mondta Fetter Ádám polgármester a rendezvénnyel kapcsolatban.

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []