Miben segíthetünk?

Tour de Hongrie a Pilisben

Tour  de Hongrie a Pilisben
2023. április 28.

Május 10-14. között a világ legnagyobb csapatai érdekznek a Magyar Körversenyre. A versenyzők közel 900 km-t tekernek majd az 5 nap alatt.

Május 13-án szombaton a Martonvásár és Dobogókő közötti  206 km-es szakaszra. A mezőny Esztergom felől 14:00 órakor és a pilisi körpályára. Három kört tesznek meg a Pilisszentkereszt - Csobánka - Pilisvörösvár - Pilisszántó - Pilisszentkereszt útvonalon. A harmadik kör végén a cél Dobogókő lesz. Várható befutó: 16:15 órakor

Világsztárok a magyar utakon

A mezőnyben olyan világsztárokkal találkozunk, mint a négyszeres  Tour de France győztes Chris Froome, vagy a világ legjobb sprinterei Fabio Jakobsen, Dylan Groenewegen, Sam bennett  és Caleb Ewan. Olimpiai-, világ- és Európabajnokok sora. Emellett nem hiányozhatnak a magyar versenyzők sem.

Szurkoljunk nekik!

Ránk figyel a világ 

Megmutathatjuk Magyarországot a világnak! A Tour de Hongrie közvetítését milliók követik világszerte, több, mit 150 országban. Az M4Sport csatorna a rajttól a célig minden szakaszt élőben közvetít és adásba kerül a verseny az Eurosport 1 tv csatornáján is.

 

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []