Miben segíthetünk?

A hétfőn érkező hidegfrontot követően fokozatos melegedés várható

A hétfőn érkező hidegfrontot követően fokozatos melegedés várható
2022. június 13.

Stéhli Balázs amatőr meteorológus előrejelzése június 13-19-ig.

Hétfő délutánig változóan napos-felhős idő lesz. Délután északnyugat felől egy-egy zápor, zivatar és erős északnyugati szél kíséretében hidegfront érkezik, de estére már gyengül a szél, és az esetleges csapadék is megszűnik. Délután 28 fok, este 17 fok várható.

Kedden sok napsütés lesz, kevés felhővel az égen. Az északnyugati szél a hidegfront mögött még élénk lehet, csapadék nem várható. A front mögött pedig gyengül kissé a nappali felmelegedés. Reggel 11 fok, délután 24 fok várható.

Szerdán a napsütésé lesz a főszerep, kevés felhővel az égen, csapadék nélkül. Az északnyugati szél mérsékelt marad. A hűvös reggelt kellemesen meleg délután követi. Reggel 8 fok, délután 26 fok valószínű.

Csütörtök délután, este érkezhet a következő gyenge hidegfront újfent megerősödő északnyugati szél, és egy-egy zápor, zivatar kíséretében. Ezúttal viszont éjjel is megmaradhat a csapadékhajlam, és ekkor is lehet egy-egy zápor, zivatar, a szél viszont éjjelre már gyengülhet. Reggel 11 fok, délután 28 fok valószínű.

Pénteken a nap első felében több, a második felében kevesebb felhő lehet az égen. Reggel még előfordulhat egy-egy zápor élénk északnyugati széllel. Reggel 15 fok, délután 25 fok valószínű.

Szombaton sok napsütés lehet, kevés felhővel az égen. Csapadék nem lesz. Az északnyugati szél élénk marad. Reggel 12 fokra, délután 29 fokra számíthatunk.

Vasárnap maradhat a napos idő, és tovább melegedhet a levegő. A szél iránya pedig déliesre fordulhat. Csapadék sem lesz jó eséllyel. Reggel 14 fok, délután 31 fokra számíthatunk.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []