Miben segíthetünk?

Távok, nevezés – tudjon meg többet az éppen száz nap múlva rajtoló RedRunról

Távok, nevezés – tudjon meg többet az éppen száz nap múlva rajtoló RedRunról
2023. február 9.

Fontos információkat tudhatnak meg a pilisi térség egyedülálló futóversenyéről, a Pilisvörösvár-UBM RedRunról, amely éppen száz nap múlva rajtol el.  A sporteseményt másodszor rendezi meg a város, profiknak és amatőröknek, a mozogni és a kikapcsolódásra vágyóknak is érdemes beírniuk a naptárba a következő dátumot: 2023. május 21.  

A versenyre több távon és kategóriában lehet nevezni, ezeket mutatjuk most:

 

  • 1 kilométer 4-7 éves korig – futópálya 1 kör, rajtidő: 9:00
  • 1 kilométer 8-11 éves korig – futópálya 1 kör, rajtidő: 9:15
  • 2 kilométer 12-15 éves korig – futópálya 2 kör, rajtidő: 9:30

  • 7 km – 2 városi kör, rajtidő: 11:50
  • 14 kilométer – 4 városi kör, rajtidő: 9:50
  • 21.1 kilométer – 6 városi kör, rajtidő: 9:50

Ez utóbbi három táv váltóban is teljesíthető.

A rendezvény ezúttal is a Kacsa-tónál várja majd a résztvevőket, a gyerektávokat a Nagy-tó körüli futópályán rendezik meg, a 7, illetve 14, valamint a 21,1 kilométeres távokat pedig a városban kijelölt útszakaszokon, pályabiztosítás mellett. A városi kör aszfaltozott utcákon zajlik majd.

A versenyre már jelentkezheznek, erre április 17-ig kedvezőbb áron van lehetőségük, mint az utolsó hetekben, illetve a helyszínen.  A nevezés tartalmazza az egészségügyi biztosítást,  frissitőket a verseny alatt és befejeztével– italt és gyümölcsőt, szőlőcukrot -, szponzorált tornazsákot, chipes időmérést minden távon, poggyászmegőrzést, ingyenesen letölthető fényképeket.

Minden célba érkező versenyző befutóérmet kap, a gyerektávokon induló kicsik és nagyok emellett csokoládét is.  Kategóriánként az első három helyezett, kupát és ajándékot vihet haza, amelyet személyesen vehetnek át a rendezvényen. 

A tavalyi – egyúttal első – RedRun távjait összesen csaknem 560-an futották le, emellett csaknem kétezren fordultak meg napközben a programon. A rendezvény nagy sikert aratott a sportolók és a látogatók körében egyaránt, ezért döntött úgy a városvezetés, hogy 2023-ban is megrendezi a versenyt az Önkormányzat. Az esemény főszponzora ismét az UBM cégcsoport, a lebonyolító pedig a Művészetek Háza.

Idén még gazdagabb, színesebb programok várják majd a résztvevőket, ezekről és a további fontos tudnivalókról a következő hetekben, hónapokban beszámolunk, kövessék figyelemmel mind a Művészetek Háza, mind pedig a város hivatalos felületeit.  Jöjjenek, nevezzenek, vegyenek részt a RedRunon!

Az esemény oldalát ide kattintva találják.

Nevezni ezen a felületen tudnak.

További információért pedig kattintsanak az esemény honapjára, a redrun.hu-ra

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []