Miben segíthetünk?

Új autót kapnak a pilisvörösvári polgárőrök

Új autót kapnak a pilisvörösvári polgárőrök
2021. december 3.

A meglévő, már igencsak elavult autójuk mellé egy új járművet vásárol majd a tervek szerint a város a Liget Polgárőr Egyesületnek a jövő évi költségvetés terhére. Ezzel szeretné a városvezetés megköszönni a polgárőrök munkáját, és támogatni őket a továbbiakban, hiszen rengeteg helyen, helyzetben volt szükség rájuk az elmúlt években.


A polgárőrök nagy segítséget nyújtottak a városnak a járványhelyzet alatt, több hétig „őrizték a rendet” a 10-es út újraaszfaltozásakor, számos esetben juttattak el tájékoztatókat a lakossághoz, részt vettek a városi rendezvények, események – például a Hallo! Werischwar, a Vörösvári Napok, a szüreti felvonulás – biztosításában, segítették a biztonságos közlekedést halottak napján a temető környékén, helyt álltak útlezárásoknál vagy egyéb problémás helyzetekben.
Schuck Bálint elnököt és az egyesület tagjait Fetter Ádám polgármester és Strack Bernadett alpolgármester fogadta a Hivatalban tegnap (december 2-án) késő délután, hogy személyes köszönjék meg áldozatos munkájukat, és elmondják számukra az örömhírt a tervezett új autóval kapcsolatban.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []