Miben segíthetünk?

Távozik a nyáron házi gyermekorvosunk, Dr. Kelemen Ilona

Távozik a nyáron házi gyermekorvosunk, Dr. Kelemen Ilona
2023. január 26.

Negyven év után megválik praxisától Dr. Kelemen Ilona házi gyermekorvos. A doktornő erről a Hivatalban tájékoztatta Strack Bernadett alpolgármestert és Gergelyné Csurilla Erika jegyzőt. Mint mondta, az új egészségügyi törvény okán átalakítás előtt áll a háziorvosi ellátás – különös tekintettel a háziorvosok számára körvonalazódó kötelező ügyeleti rendszerre – miatt kénytelen volt meghozni ezt a nehéz döntést.

„Hálás vagyok a szülőknek, hogy bizalommal fordultak hozzám hosszú éveken át. Nem szeretném teljesen megszakítani, abbahagyni az orvosi munkát, a tervem a jövőre nézve az, hogy csökkentett óraszámban, magánrendelésen fogadnám a pácienseket Pilisvörösváron” – tette hozzá a doktornő.

Dr. Kelemen Ilona július 31-ig a megszokott módon fogadja pácienseit, a következő hónapokban pedig a városvezetéssel együtt igyekeznek megtalálni azt az orvost, aki továbbvinné a praxisát. Amennyiben pályakezdő kolléga érkezne a helyére, örömmel segítené, mentorálná utódját.

„Nagyon hálásak vagyunk Kelemen doktornőnek az itt töltött negyven évért, azok, akiket pályája elején gyógyított, ma már a saját gyermekeiket viszik hozzá, két generációt segített át kisebb és nagyobb betegségeken. Fájó szívvel vesszük tudomásul a döntését, de mindent megteszünk, hogy megtaláljuk azt az orvost, aki átveheti a helyét, hiszen gyermekeink biztonságánál, egészségénél nincs fontosabb” – mondta Strack Bernadett alpolgármester.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []