Miben segíthetünk?

Pedagógusnap alkalmából az oktatás-nevelési intézmények dolgozóit köszöntötték a városvezetők

Pedagógusnap alkalmából az oktatás-nevelési intézmények dolgozóit köszöntötték a városvezetők
2022. június 3.

Pedagógusnap alkalmából Fetter Ádám polgármester és Lehrer Anita az Ügyrendi-Okatási és Kulturális Bizottság elnöke látogatást tett Pilisvörösvár oktatás-nevelési intézményeiben. A városvezetők felkeresték a településünk bölcsődéjét, öt óvodáját, három általános iskoláját, középiskoláját és zeneiskoláját, hogy a közelgő ünnep apropóján megköszönjék az oktatás-nevelésben résztvevő munkatársaknak Pilisvörösvár fiatal nemzedékéért tett erőfeszítéseit. A köszöntés mellett az intézmények minden dolgozójának Szamos marcipán bon-bont és emléklapot adtak át a vezetők az önkormányzat nevében.

„A pedagógusok nagyon szép, felelősségteljes, de ugyanakkor nehéz pályát választottak, ezért minden tiszteletet megérdemelnek. Hálásan köszönjük a gyerekekért tett rendkívül fontos és értékes munkájukat! Bízom benne, hogy a jövőben nem kell szembesülniük olyan kihívásokkal, mint amit korábban a covid helyzet jelentett. Önkormányzatunk a tőle telhető módon továbbra is segíti majd városunkban az oktatás-nevelés körülményeit” – mondta Fetter Ádám polgármester.

A helyszíneken szó esett több aktuális városi témáról is, így a közelmúlt rendezvényeiről például a RedRun-ról - melyen nagyon sok gyerek vett részt - és az intézményeket érintő városi fejlesztésekről. Az Széchenyi oviban Fetter Ádám egy kedves képeslapot is kapott, melyben az egyik ovis mondatát idézték.

A jeles napon összesen 390 pedagógust és a pedagógiai munkát segítő munkatársat köszönthetünk városunkban. 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []