Miben segíthetünk?

Emelt összegű karácsonyi ajándékutalványt kapnak a város 70 év feletti lakói

Emelt összegű karácsonyi ajándékutalványt kapnak a város 70 év feletti lakói
2022. november 10.

Az Önkormányzat ez évben is gondol a város idősebb polgáraira, így az ünnepeket megelőzően ajándékutalvánnyal járul hozzá a 70 év felettiek karácsonyi előkészületeihez. Jó hír, hogy a tavalyi évhez képest háromról ötezer forintra emelkedett az utalvány értéke, erről még februárban döntött a Képviselő-testület. Így az idén a korábbi hat helyett mintegy tíz millió forintot különítettek el erre a célra a költségvetésben.

A karácsonyi képeslap kíséretében érkező 5.000 forintos ajándékutalványt 1.950 pilisvörösvári lakos számára kézbesítik november 11-től, péntektől kezdődően. A karácsonyi ajándékutalványt azok a polgárok kapják, akik Pilisvörösváron bejelentett lakóhellyel rendelkeznek, vagy legkésőbb 2022. október 31-ig lakcímet létesítettek, és már betöltötték, vagy 2022. december 31-éig betöltik a 70. életévüket.

„Nagyon örülök, hogy a város szűkös anyagi helyzete ellenére az ajándékutalvánnyal segíteni tudunk mi is kicsit Pilisvörösvár 70 év feletti lakóinak ünnepi költségeiben és ezáltal több kerülhet a karácsonyi asztalra. Bízom benne, hogy a mostani nehéz időszakon mielőbb túljutunk. Mi ehhez már tervezzük az utalvány értékének további emelését a következő évben. Úgy érzem az ünnepet most mindannyian jobban várjuk. Bízom benne, hogy a karácsony sok örömet hoz majd mindenkinek!” – mondta Fetter Ádám polgármester.

Az utalványok kézbesítése november 11-től december 21-ig tart majd, emellett a Polgármesteri Hivatalban is átvehetőek ezen időszak alatt a névre szóló borítékok hétfőtől csütörtökig 8 órától 15 óráig. Ha nem találják otthon a címzettet, akkor a kollégák értesítést hagynak a helyszínen. Akiknek az ajándékutalványt nem tudják kézbesíteni, azok 2023. január 4-től január 31-ig - nyitvatartási időben hétfőtől csütörtökig 8-15 óra között vehetik át a Polgármesteri Hivatalban (Pilisvörösvár, Fő tér 1. földszint 4.) személyesen (személyi igazolvánnyal) vagy meghatalmazott útján. A házastárs utalványának átvételéhez is kell a meghatalmazás. A meghatalmazás nyomtatvány a www.pilisvorosvar.hu honlapról is letölthető. (2022. december 22. és 2023. január 3. között a Polgármesteri Hivatal igazgatási szünet miatt zárva tart, az anyakönyvi ügyeleti idő alatt az utalványok átvételére nincs lehetőség.)

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []