Miben segíthetünk?

Népszerű az applikációs bejelentés

Népszerű az applikációs bejelentés
2020. október 30.
Nap mint nap érkezik a lakosságtól észrevétel, bejelentés a négy hónapja szolgálatba állt Pilisvörösvár applikáción keresztül.

A júliusban útjára indított városi applikáció bejelentési funkcióját használva már jelentős számú észrevétel érkezett október végéig a Polgármesteri Hivatalhoz. A lakosságszolgálati osztály munkatársai ezeket  napi szinten feldolgozzák, s eljuttatják azt a megfelelő ügyintézőhöz vagy a Városgazda Kft-nek.

Az elmúlt napokban érkezett be a 300. bejelentés az applikációs felületen keresztül, ami azt mutatja, hogy az okostelefont használó lakosok körében elfogadottá vált ez a bejelentési mód.

Köszönjük, hogy észrevételeikkel segítik munkánkat, hiszen a problémák orvoslására a lakosságszolgálati osztályon keresztül az önkormányzat nagy figyelmet fordít. Fedezzék fel az applikáció többi funkcióját is, hiszen a bejelentésen kívül ezen a felületen megtalálhatja a legfrissebb híreket, a Vörösvári Újság lapszámait, a közelgő eseményeket, elérheti az ebédbefizetést, a főzőkonyhai étlapot, s egyéb hasznos információkat. 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []