Miben segíthetünk?

Elkezdődött a napelemmel működő kamerás védelmi rendszer kiépítése

Elkezdődött a napelemmel működő kamerás védelmi rendszer kiépítése
2021. május 11.
A megelőzésben és az elkövetők felderítésében játszhat fontos szerepet.

Mint ismeretes, több mint 17 millió forintot nyert Pilisvörösvár a „Települési önkormányzatok számára az illegális hulladéklerakók felszámolásának támogatására 2020.” pályázaton. Ennek részeként megkezdődött a  napelemmel működő kamerás védelmi rendszer kiépítése. 

Az applikációs bejelentések, illetve a rendészek és a Városgazda Kft. munkatársainak felmérése alapján – a Háziréti lejáró, a Sirály utca-Pálya tó környéke, a Szent Erzsébet Otthon alatti rész, a Dugonics utca és a Piac tér területe, valamint a Budai úton a parkoló, illetve a Tó dülő érintett.

A projekt bemutatása:

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság „Tisztítsuk meg az Országot!” projekt I. ütem tárgyú pályázati kiírást tett közzé az 1598/2020. (IX.21) Korm. határozat céljainak megvalósítása érdekében. Pilisvörösvár Város Önkormányzata pályázatot nyújtott be és vissza nem térítendő támogatást nyert 9 db térfigyelő kamera beszerzésére az illegális hulladéklerakások megelőzése céljából.  A térfigyelő kamerák 8 db helyszínre kerültek kihelyezésre. 

Projekt címe: ,,Tisztítsuk meg az országot!”  Települési önkormányzatok számára az illegális hulladéklerakók felszámolásának támogatása 2020.

Támogató neve: IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Kedvezményezett neve: Pilisvörösvár Város Önkormányzata

A szerződött támogatás összege: 17.080.002,- Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2021-05-31

Támogatói okirat száma: 2021/TMOP/0143

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []