Miben segíthetünk?

Gyermeknapi meglepetést kaptak Pilisvörösvár bölcsisei, óvodásai és általános iskolásai - Galériával

Gyermeknapi meglepetést kaptak Pilisvörösvár bölcsisei, óvodásai és általános iskolásai - Galériával
2022. május 25.

Meglepetés várta idén is gyermeknap alkalmából a pilisvörösvári intézmények pici, kicsi és nagyobbacska növendékeit. Fetter Ádám polgármester és Strack Bernadett alpolgármester kedd délelőtt kilenc helyszínre - a Tipegő bölcsődébe, a Rákóczi utcai óvodába, a Széchenyi, a Gradus, a Zrínyi és a Szabadság utcai tagóvodába, illetve a Vásár téri és a Templom téri, valamint a Palánta általános iskolába látogatott el. A bölcsisek, az óvodások és az alsó tagozatos diákok a tavalyi Vörösvár kifestő után most egy játékosra formált városi logóval ellátott zsírkrétacsomagot kaptak, illetve fagyikupont, amelyet vasárnap Ligeten, a gyermeknapi rendezvényen használhatnak fel. Hideg finomságra váltható utalvánnyal a felsősöknek is kedveskedett az Önkormányzat, ezt a tanárok osztották, illetve osztják ki a tanulóknak. Összesen körülbelül 1200 doboz zsírkréta és 1800 fagyikupon talált gazdára.

Fetter Ádám emellett édességgel és Vörösvár bögrével köszönte meg hét óvodai dolgozónak, hogy csapatként részt vettek a RedRunon, ezzel pedig nem „csak” intézményeinket képviselték, hanem példát mutattak a kicsiknek is.

A gyerekek nyitottak, érdeklődőek voltak minden intézményben, örömmel válaszoltak Fetter Ádám és Strack Bernadett kérdéseire, sőt, az óvodások mondókákkal, dalokkal készültek. A válaszokból kiderült, hogy a kisebbek és a nagyobbak közül is sokan indultak a vasárnapi futóversenyen. A Templom téri iskolában pedig egy rövid "időutazás" tette színesebbé a napot, kifelé menet ugyanis városunk vezetői összefutottak az intézmény ma már nyugdíjas tanárnőjével, Rácz Borbálával, „Bori nénivel”, aki éppen több tíz éves – 1986-os fotókat – vitt Simon Zoltán igazgatóhoz. Így egy kis beszélgetés, nosztalgiázás is helyet kapott a délelőtti programban.

„Nagyon örülünk, hogy ismét meglephettük a gyerekeket, annak pedig még jobban, hogy idén végre egy rendezvénnyel tehetjük emlékezetessé május utolsó vasárnapját, ezt ugyanis az elmúlt két évben a járványhelyzet nem tette lehetővé. Reméljük, sokan ellátogatnak az eseményre, ahol igazi programkavalkád várja a családokat” – mondta Strack Bernadett alpolgármester.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []