Miben segíthetünk?

HÉSZ módosítás - lezárult a véleményezési szakasz

HÉSZ módosítás - lezárult a véleményezési szakasz
2022. december 15.

Úgy döntött Pilisvörösvár Képviselő-testülete, hogy a Helyi Építési Szabályzattal kapcsolatos, partnerségi véleményekre és észrevételekre adott tervezői válaszokat, valamint az észrevételek alapján a Völgyzugoly Műhely Kft. által készített „Pilisvörösvár Településrendezési eszközök módosítása teljes eljárásban” című módosított tervdokumentációt elfogadja. Ezzel egyidejűleg zárul tehát a településrendezési eszközök felülvizsgálatához és módosításához tartozó véleményezési szakasz.

A testület döntésével – következő lépésként – felkéri a polgármestert, hogy a településrendezési eszközök módosítását tartalmazó tervezetet és a véleményezési eljárás dokumentumait küldje meg az Állami Főépítész hatáskörében eljáró megyei kormányhivatalnak záró szakmai véleményezésre.

A HÉSZ-szel kapcsolatos fejleményekről legutóbb nyáron számoltunk be, amikor az Önkormányzat a partnerségi egyeztetés keretében munkaközi tájékoztató lakossági fórumot tartott a településrendezési eszközök felülvizsgálatáról, valamint a tervezett módosításokról. Az eseményt nagy érdeklődés övezte, sok vörösvári lakos jelent meg a Művészetek Házában.  Az előzményekről ide kattintva olvashat bővebben. 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []