Miben segíthetünk?

Gőzerővel haladnak az útépítések a városban.

Gőzerővel haladnak az útépítések a városban.
2023. március 8.

Gőzerővel haladnak az útépítések a városban. A szerdai napon a Csendbiztos utca kapta a főszerepet.  Itt szakaszosan dolgozik a kivitelező. Az úttükör kialakítását követően alapként mart aszfalt réteget terítenek a felületre. A 7 cm vastagságú útalap építése után pedig 4 cm-es aszfalt kopóréteg kerül majd az útra. Az utca időjárás függvényében várhatóan két hét múlva készül el.

A Gólya és Seregély utcában is zajlottak a munkálatok a mai napon, ezen a helyszínen az út menti csapadékvíz elvezetésén dolgozott a Strabag. Az első építési területen az Útőrház utcában pedig a padkát alakították ki mart aszfaltból.

A csaknem 328 millió forintos, saját finanszírozású, minden városrészt érintő útépítési beruházás március elején rajtolt el. Az Útőrház utca már meg is kapta azóta szilárd útburkolatát, a Csendbiztos, Gólya és a Seregély utcában jelenleg zajlik a munka, amely a következő hónapokban a Béke, a Mindszenty József, az Ohmüllner Márton utcában valamint a Freiäcker  és a Réthy utca Béke utcáig terjedő szakaszán, illetve a Barackos utcában folytatódik.

Az építés előzményeiről a lenti linkre kattintva olvashat.

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []