Pilisvörösvár
Új járda épül a Szent Erzsébet utcában – hamarosan kezdődnek a munkálatok
Új járda épül a Szent Erzsébet utcában – hamarosan kezdődnek a munkálatok
2021. július 9.

Megkezdődnek a munkálatok július 16-án a Szent Erzsébet utcában, vagyis a járdafelújítási beruházás második helyszínén. Az Akácfa utca és Kisfaludy utca között épül új szakasz 1500 méter hosszan még ezen a nyáron.

Első körben a páros oldalon dolgozik majd a kivitelező az Akácfa utca sarkától a Szőlőkert utca sarkáig. A munkaterület 170 centimétert foglal el, ebből 150 centiméter maga járda területe. Forgalomkorlátozásra nem kell számítani, de akik Liget, illetve Pilisszántó irányába közlekednek, legyenek türelemmel, vezessenek fokozott óvatossággal. 

A járdák itt is térkő burkolattal készülnek. A járdaépítésnél az út mellett szükség lesz terepmozgatásra, ezért aki az érintett részekre korábban növényt ültetett, telepítse át még azelőtt, hogy megkezdődnek a munkálatok. Kérjük a tisztelt ingatlantulajdonosok türelmét és megértését is az építkezésből adódó esetleges kellemetlenségekért.

A kivitelezés folyamatáról továbbra is folyamatosan tájékoztatjuk a lakosságot, emellett a kivitelező külön értesíti a beruházásban érintett ingatlantulajdonosokat a feladatok várható üteméről, saját járdaszakaszuk pontos kivitelezéséről. A polgármester – mint arról már korábban beszámoltunk –beruházásért felelős képviselőket nevezett ki, akik még a munkálatok megkezdése előtt felkeresik az érintett lakókat: a Szent Erzsébet utcával összefüggésben ezt a megbízást Lehrer Anita kapta. 

A beruházás július elsején rajtolt el, a munkálatok a Csobánkai utcában, a temető parkoló előtti szakaszon kezdődtek, hogy a jövőben jobb minőségű, vagyis új burkolattal ellátott és kiszélesített járdát használhassanak a gyalogosok.

Összesen hat utcában újulnak meg vagy épülnek járdák 2022 januárjáig 121 millió forintból. A beruházást az önkormányzat 100 százalékban saját forrásból finanszírozza. 

A munkálatokkal kapcsolatban a kivitelező és a Műszaki osztály az alábbi címeken elérhető:

Stone Dekor Kft. stonedekorkft@gmail.com  tel.: 06-70-756-5120
Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály info@pilisvorosvar.hu tel.: 06-30-816-2224
Beruházásért felelős önkormányzati képviselő: Lehrer Anita tel.: 06-20-770-7083

Kapcsolódó videó
Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []