Miben segíthetünk?

Ajánlatkérés csapadékvíz-elvezető műtárgyak kivitelezésére

Ajánlatkérés csapadékvíz-elvezető műtárgyak kivitelezésére
2024. augusztus 6.

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt árajánlat készítésére csapadékvíz-elvezető műtárgyak kivitelezésére.

A Pilisvörösvár, Nagy-tó melletti futópálya mentén a nagyobb esőzések alkalmával több alkalommal a tó partfalát károsító bemosódás történt. A meglévő csapadékvíz-elvezető rendszer átalakítása, a befogadó műtárgyak kapacitás növelése ezért szükséges.

Jelen ajánlatkérés a futópálya mellett, a Táncsics utca végén, a Horgászsor utca mentén tervezett burkolatbontást, víznyelő aknák beépítését és a víznyelők bekötését tartalmazza a meglévő aknába.

A meglévő viakolor burkolatot fel kell bontani az útszegély mellett mintegy 12 fm hosszban. Ebbe a nyomvonalba kell 3 db teherbíró 48x48-as víznyelő aknát telepíteni, az új víznyelőket d200-as KGPVC csővel bekötni a meglévő víznyelőig a megfelelő ágyazatban. Az útból a felbontott sávot az eredeti rétegrendnek megfelelően helyre kell állítani. A partfalnál a kitorkolló fejnél a kimosódást tömedékelni kell C20-as minőségű betonnal.

A munkavégzés szerződéskötés után azonnal megkezdhető, határideje 2024. október 15.

Helyszíni bejárás szükség szerint, egyeztetett időpontban lehetséges.

A csatolt költségvetés tájékoztató jellegű, ajánlatadó a megadott mennyiséget és tételeket módosíthatja.

A szerződés átalányáras.

Az ajánlatot kizárólag az ajanlat231@pilisvorosvar.hu email címre várjuk,

az ajánlatok beérkezési határideje 2024. augusztus 26. hétfő 10 óra.

A szerződéskötés várható határideje: 2024. szeptember

Kérdés esetén a Műszaki Osztályon Nagy Nóra kereshető a nagy.nora@pilisvorosvar.hu címen és a 70/855 1179 telefonszámon.

Jelen árajánlatkérés nem jelent kötelezettségvállalást. A benyújtott árajánlatok alapján az összességében legjobb árajánlatot nyilváníthatja nyertesnek az árajánlat-kérő. Az árajánlat-kérési eljárást bármikor eredménytelennek nyilváníthatja az árajánlatot kérő. Árajánlatkérőnek joga van tárgyalást kezdeményezni a legjobb árajánlatot adóval. Az árajánlatokat az Előkészítő és Bíráló Bizottság bontja. 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []